Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Seminar om skattefradrag og forskningsfond

Gro Svarstad

​Næringssjef Gro Svarstad tror mange Trysil-bedrifter kan være kvalifisert til tilskudd fra SkatteFUNN og regionale forskningsfond. Kom på seminar og hør.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune 

Trysil kommune inviterer til åpent, gratis kveldsseminar mandag 30. mai for å informere om SkatteFUNN og regionale forskningsfond.

Seminaret holdes i kommunestyresalen i rådhuset kl 18-21. Hensikten er å informere om disse ulike økonomiske virkemidlene som du eller din bedrift kan søke om.

Næringssjef Gro Svarstad skriver:

SkatteFUNN-ordningen

Elisabeth Frydenlund (Norges Forskningsråd) vil her gi oss en inngående orientering om denne fradragsordningen for næringslivets kostnader til forskning og utvikling. Med næringslivet menes her en bedrift som har et organisasjonsnummer (skattepliktig i Norge); det vil si at det favner om alt fra enkeltmannsforetak til større bedrifter, mens det med forskning og utvikling menes å forberede en vare, tjeneste eller produksjonsprosess for bedriften. Dessuten er det ingen begrensninger i tema. Ordningen kan gi deg 20 % av kostnadene tilbake gjennom skatteoppgjøret.

Regionale forskningsfond Innlandet (RFF)

I tillegg kommer Hege Taarud (RFF) som vil fortelle oss om ulike muligheter for finansiering av forskningsaktiviteter hos RFF. RFF er et fond for Hedmark og Oppland med betydelige midler. Hensikten med fondet er blant annet å øke satsningen på forskning og utvikling i næringslivet og offentlig sektor, og å forsterke samhandling mellom de ulike aktørene. I strategien deres ligger også en målsetting om å stimulere til økt bruk av mulighetene som finnes i SkatteFUNN og VRI-programmet. VRI er en særlig satsning på innovasjon gjennom samhandling i regionene.

Penger å spare

Med andre ord – her kan det være mye penger å spare for mange! Møt opp til en kveld som kan bli svært verdifull for deg eller din bedrift. Seminaret er gratis, men vi ønsker en påmelding innen fredag 27.mai for å kunne gi foredragsholderne en rimelig mulighet til å skreddersy sine orienteringer. Dette gjør du enkelt ved å sende en mail til gsv@trysil.kommune.no (merk: SkatteFUNN). 

Vi håper mange benytter anledningen til å ta turen innom. Vel møtt skal dere være!
 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 25.05.2016 11:47:59