Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Informasjonsmøte om anbudsprosessen på Raskiftet

Illustrasjon av vindmøller sett fra Osneset

​Illustrasjon av vindmøller ved Osensjøen.

​Anleggsarbeidene på Raskiftet skal snart ut på anbud. Næringssjef Gro Svarstad oppfordrer store som små firmaer til å komme på informasjonsmøtet i Søre Osen samfunnshus 19. oktober.

​- Det er viktig at også mindre aktører møter opp. For i en utbyggingsfase er det behov for mange ulike tjenester som graving, transport, dekkreparasjoner, diesel, mekaniske tjenester med mer. Og det er viktig for lokale aktører som er interessert i å delta, å vise fram at de finnes, sier Svarstad og ber interesserte om å melde seg på til henne innen torsdag 15. oktober - kontaktinformasjon finner du til høyre. 

Informasjonsmøte

Det er det svenske firmaet OX2 som skal kjøre anbudsprosessen for bygg- og anleggskontrakter for Austri. De har lagt opp følgende program for mandag 19. oktober:

Kl 12.30: Kaffe og smørbrød

Kl 13.00: Informasjonsmøte der Austri informerer om status i prosjektet og OX2 om anbudsprosessen, tidsplan med mer.

Kl 14.00: Nettverksbygging med mulighet for å knytte kontakter mellom større og mindre entreprenører og andre potensielle tilbydere.

Befaring

Tirsdag 20. oktober inviterer OX2 potensielle tilbydere til befaring med guide på Raskiftet der det etter planen skal bygges 30 vindkraftturbiner, fundamenter, 30 kilometer ny veg, 36 kV internt el-nett, 15 kilometer 130 kV luftledning og ny 36/130kV transformatorstasjon. Byggestart anslås til våren 2016.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 21.10.2015 00:55:26