Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nytt møte i Trysil næringsforum

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 25.10.2017 14:45:00
Erik Sletten

​Ordfører Erik Sletten kommer på møtet og håper riktig mange har anledning til å komme.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Tirsdag 31. oktober kl. 17-19 blir det nytt møte i næringsforumet med bedriftsbesøk hos Nye Trysil Byggsystem på Mosanden.

​Produksjons- og industribedriftene i Trysil har sitt eget forum, og nå inviteres det til nytt møte og bedriftsbesøk.

Nye Trysil Byggsystem

Produksjons-, industri-, bygg og anleggsbedrifter inviteres til møte og bedriftsbesøk hos Nye Trysil Byggsystem i Vestsidevegen 65 på Mosanden. Her blir det omvisning og erfaringsdeling.

Tema

Dagens tema tar opp hvordan bedrifter best kan redusere og håndtere sykefravær. Næringsforumet får besøk av NAVs regionale IA-kontakt. Både reduksjon og riktig håndtering av sykefravær er god økonomi, og er et viktig tema som berører alle typer bedrifter.

Nytt nettverk

- Trysil kommune ønsker å styrke det lokale næringslivet ved ulike tiltak, blant annet ved å etablere et nettverk. Hensikten med næringsforumet er å bedre kommunikasjonen mellom kommunen og næringslivet, men også bedriftene imellom, øke kunnskapen om industri- og produksjonsbedriftene og øke rekrutteringen av lokale ungdommer, sier næringssjef Gro Svarstad.

Tilbakemelding

- Møtet er åpent for alle, men vi tar gjerne imot en enkel tilbakemelding på om du eller din bedrift kommer. Mail kan sendes til naeringsforum@trysil.kommune.no, gjerne innen 27. oktober, sier Bjørn Olsen på næringsavdelingen.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 01.11.2017 00:52:06