Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Spennende mulighet for gründere og bedrifter

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 12.04.2018 15:10:00
Logoer til Hedmark Kunnskapspark og Innovasjon Norge

​Nå kan næringslivet treffe Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark jevnlig på Trysil rådhus.

 

Trysil og Engerdal går sammen for å øke tilbudet til alle med en god ide. Møt opp på Trysil rådhus tirsdag 17. april kl. 17-19.

​Bjørn Olsen på næringsavdelingen sier dette om møtet:

Trysil og Engerdal kommuner forsterker samarbeidet med Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark for å styrke næringslivet i kommunene ytterligere. Hensikten er å gjøre det enklere for både enkeltpersoner med ideer, nyetablerere og allerede eksisterende bedrifter å komme i dialog med de offentlige støttespillerne. Det overordnede målet er å øke overlevelsesgraden blant nyetableringer samt å gi støtte til mulig vekst hos de etablerte.

Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark er derfor invitert til å avsette en kontordag i Trysil i måneden hvor du kan avtale tid for å møte støttespillerne samlet eller alene. Avtaler gjøres gjennom næringsavdelingene. Dette tror vi kan være et særdeles spennende tilbud for de fleste, og vi håper du har anledning til å både høre mer om tilbudet og hvordan du kan ta del i mulighetene. Tilbudet er gratis.

Vi har satt av tirsdag 17. april kl. 17-19 for en uformell orientering om tilbudet på rådhuset i Trysil. Her får du vite mer om hva og hvordan du kan dra nytte av kompetansemiljøene. Det vil bli gitt en kort orientering av de ulike aktørene, og det er satt av tid til både spørsmål og mingling.

Enkel bevertning.

Velkommen!

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 18.04.2018 00:51:58