Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hvem vil drive kafé i kulturhuset?

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 19.01.2017 13:25:00
Anne Norderhaug Sætre og Ståle Elgshøen i kafelokalene

​Kultursjef Anne Norderhaug Sætre og leder for eiendomsavdelingen Ståle Elgshøen håper det snart blir nytt kaféliv i foajéen i kulturhuset Hagelund.

Foto: Anne M. Sandbakk, Trysil kommune

​Vi minner om at fristen for å melde sin interesse for å drive kafé i foajéen i kulturhuset Hagelund, er i dag 8. februar.

Det har har vært drevet kafé i kulturhuset Hagelund mange år. Nå er lokalene ledige. Hvem vil inn?

Gylden mulighet

Er du glad i å lage mat og treffe mennesker, og setter du pris på kulturliv og -røre? Har du attpåtil lyst til å drive ditt eget spisested midt i Trysil sentrum, og være en aktiv samarbeidspartner for kommunens kulturavdeling? Ja, da har du en gylden mulighet til å melde din interesse nå.

Engasjert og kreativ

Kultursjef Anne Norderhaug Sætre sier det slik:

Vi søker etter en engasjert og kreativ kafédriver som vil utvikle et konsept som er attraktivt og nyskapende i kulturbygda Trysil, og som skal være en god samarbeidspartner med kulturavdelingen i kommunen. Kaféen skal være et samlingspunkt for mennesker i alle aldre midt i Trysil sentrum.
Kaféen er både kulturhusets foaje og utstillingslokale. Driverne står for billettsalg til kino og arrangementer.

Kontaktinfo

Interesserte tar kontakt med leder for eiendomsavdelingen Ståle Elgshøen innen 8. februar for flere detaljer og for å avtale tid og sted for å presentere planene sine. Det er eiendomsavdelingen som står for utleien av kommunale bygninger. Send e-post til see@trysil.kommune.no eller ring 47 47 60 22.

Kafelokalene sett fra inngangsdøraKafedelen utenfor kinosalenKafelokalene sett fra øvre nivå 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 09.02.2017 00:51:27