Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Studiet praktisk prosjektledelse

Kvinne sitter ved et bord med tastatur og kaffekanne og noterer

​Heidi Brenden følger godt med på forelesningen online.

Foto: Line Menes, Trysil kommune

 

​Heidi Brenden er student ved Campus Trysil i praktisk prosjektledelse og er strålende fornøyd med hvordan studiet er lagt opp.

​Praktisk prosjektledelse samler 86 studenter fordelt på 28 studiesteder i Norge, Sverige og Færøyene. 

Fornøyd student

- Jeg synes at dette er mye bedre enn forventet. I tillegg til stoff og kommunikasjon på internett, er alle foredrag og kommunikasjon med medelever via kamera og mikrofon. Jeg har virkelig følelsen av å sitte i et klasserom sammen med medelever. Vi er cirka 80 elever i Norge, og dette er en veldig inspirerende og morsom måte å studere på. Dette er et fantastisk tilbud til de som vil studere i Trysil og ikke har lyst eller anledning til å flytte. Anbefales!, sier Heidi Brenden.

Praktisk prosjektledelse

Studiet er en nordisk samproduksjon i regi av UNnordic, Studiesenteret.no, Universitetet i Stockholm og Høgskolen i Nesna. På nettsiden til Studiesenteret.no kan vi lese følgende om praktisk prosjektledelse: Vi kombinerer de beste faglige ressursene fra nordiske universitet og høgskoler - med dyktige coacher og veiledere. Studiet har en unik - og moderne form - der all undervisning skjer lokalt. Blended Learning er blitt et begrep. Dette kurset er blended (tilpasset) slik at de passer ditt språk, arbeid og familieliv.
 
Storskjerm viser mannlig foreleser og tre klasserom
 
Forelesning med digitale klasserom.
 
Les mer om Campus Trysil og Studiesenteret.no til høyre.

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 20.03.2015 08:59:23