Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Inspirasjonskveld for næringslivet

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 26.09.2019 10:15:00
Inspirasjonskveld for gründere og etablerere

​Inspirasjonskvelden legger opp til mingling, nettverksbygging og gode diskusjoner.

​Gründere og etablerere inviteres til inspirasjonskveld torsdag 3. oktober kl. 18 i Elverum rådhus.

​Inspirasjonskvelden er i samarbeid med Trysil, Åmot, Våler og Åsnes kommune, samt Sør-Østerdal Næringshage, AB Utvikling og Klosser.

Målgruppe

Inspirasjonskvelden skal være en nyttig møteplass for deg som nylig har etablert din egen bedrift og for deg som vurderer eller planlegger å skape din egen arbeidsplass i Sør-Østerdal.

Motivasjons-boost

Kalle Björkman fra Elverum Håndball kommer og gir deltakerne en motivasjons-boost og innsikt i hva som skal til for å lykkes. Elverum Håndball har blitt et lag i verdenstoppen og spiller denne sesongen kamper mot noen av Europas beste håndballag. Hvordan har deres reise vært for å oppnå dette? Hva kreves av guts og innstilling for å lykkes - både i idretten og næringslivet?

Erfaringer fra gründere

I tillegg kommer også to spennende gründere fra regionen som vil fortelle om hvordan de har lykkes. Hvordan startet det hele, hvordan gikk de frem for å realisere drømmen og hva har vært nøkkelfaktorene for suksess?

Hjelp å få

Representanter fra Innovasjon Norge, Sparebank 1 og Klosser vil være til stede. De kan informere og svare på spørsmål om hvordan du skal gå fram for å etablere din egen bedrift, hvilken hjelp du kan få og hvilke støtteordninger som finnes. AB Utvikling vil informere om det planlagte etablererkurset som starter 16. oktober.

Påmelding

Kurset er gratis og er i kommunestyresalen i Elverum rådhus 3. oktober kl. 18-21. Meld deg på til post@ernu.no innen 30. september.

 

Sist oppdatert: 01.10.2019 00:55:52