Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Innbyggerundersøkelse om reiselivet

Trysilelva om høsten med Trysilfjellet med nysnø bak

​Blir det viktigst for Trysil å bli større om vinteren eller om sommeren og høsten i årene framover? Det er ett av spørsmålene i Destinasjon Trysils innbyggerundersøkelse.

Foto: Ola Matsson

​Synes du reiselivet er viktig for Trysil og tryslingene? Det er ett av spørsmålene Destinasjon Trysil ønsker svar på i innbyggerundersøkelsen de nå har lagt ut.

​Anne Dorte Carlson som er ansvarlig for å få Trysil remerket som bærekraftig reisemål, håper riktig mange tryslinger tar seg tid til å svare på undersøkelsen. Det er gjort på et minutt eller to. Undersøkelsen ligger ute til 16. mars.

Viktig næring?

Hvor viktig mener du reiselivet er for Trysil og Trysils befolkning med tanke på arbeidsplasser, næringsutvikling og stabilitet i lokalsamfunnet? Det er ett av spørsmålene i undersøkelsen.

Bærekraftig?

To andre er: Reiselivet i Trysil skal utvikles etter bærekraftige prinsipper, som innen reiselivet betyr at man skal ta vare på natur, kultur og miljø, styrke sosiale verdier og være økonomisk levedyktig.  Mener du dette er en riktig måte å utvikle reiselivet på? Syns du Trysil framstår som et bærekraftig reisemål?

Fortsatt vekst

Reiselivsnæringa jobber for fortsatt vekst og spør tryslingene: Tror du det blir viktigst med vekst i vintersesongen eller sommer-/høstsesongen i årene framover?

Nye ideer?

De vil også ha den vanlige trysling på banen i forhold til om de har en sak de brenner for eller har stor tro på er viktig for Trysils reiseliv.

Undersøkelsen tar du her.

Sist oppdatert: 17.03.2016 00:51:30