Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hjelp å få på gründertelefonen

Informasjonsflytdiagram med tekst og små bilder av menn og kvinner, samt mobiltelefon, penger, legoansikter og små tegninger

​Gründertelefonen skal hjelpe gründere et steg videre.

Copyright: Innovasjon Norge

 

Gründertelefonen er et lavterskeltilbud til gründere som ønsker veiledning i etableringsprosessen.

​Gründertelefonen er en nasjonal tjeneste som blir driftet fra Innovasjon Noreg Sogn og Fjordane der gründerteamet består av sju rådgivere. 

Rådgivning

Gründere i alle aldre innenfor ulike bransjer er velkommen til å ringe gründertelefonen og diskutere sin forretningsidé med rådgivere som kan være til hjelp i prosessen med å utvikle forretningsidéen. Rådgiverne er opptatt av å lytte, kartlegge hvilken fase du som gründer er i og identifisere hvilke utfordringer gründeren står overfor. Gründerteamet jobber også kontinerlig med å bygge opp en erfaringsbase med relevante gründerressurser og kontaktpersoner innen alle fylker og næringer. 

Samtalen

Alt som blir sagt til rådgiverne er selvsagt konfidensielt. Et av målene til rådgiverne er å gi gründeren konkret og nyttig veiledning som kan ta gründeren et steg videre.

Noen vanlige temaer kan være:
  • Lean Startup-metodikken
  • Forretningsmodellering
  • Kommunen sin førstelinjetjeneste for etablerere
  • Finansiering og Innovasjon Norge sine kriterier
  • Idébeskyttelse
  • Innovasjon Norge sine gründernettsider
  • Relevante kontaktpersoner

Gründertelefonen har telefonnummer 800 50 789 og er åpen mandag til fredag kl 9-15. Tjenesten er gratis når du ringer fra fasttelefon i Norge. Utenom åpningstid kan du fylle ut et kontaktskjema, så tar de kontakt.

Mer informasjon med kontaktskjema finner du til høyre. Her finner du også kontaktinformasjon til næringsavdelingen i Trysil kommune.

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:26:37