Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Glunot kåret til årets glutenfrie serveringssted

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 15.01.2019 12:22:58
Djaki Shefked og Raimondo Arnone

Djaki Shefked og Raimondo Arnone er med rette stolte over at Glunot i Trysil er kåret til Årets glutenfrie serveringssted i Norge.

Foto: ​Bjørn Inge Karlsen

​Glunot i Trysil er kåret til Årets glutenfrie serveringssted i Norge.

​Trysil kommune gratulerer hjerteligst!

Cøliakiforening

Det er Norsk cøliakiforening som siden 2012 har delt ut prisen Årets glutenfrie bedrift til bedrifter innen tre kategorier - produsenter, konditorier og serveringssteder. Prisen ble opprettet for å stimulere til et godt glutenfritt tilbud på markedet, skriver de i en pressemelding. 

Enestående

Begrunnelsen for å kåre Glunot til Årets glutenfrie serveringssted er:

Glunot AS, Trysil, tildeles prisen for deres tilbud og satsing på smakfulle og kun glutenfrie retter og matvarer! Det er enestående at Glunot har et så allsidig spekter i det glutenfrie tilbudet - både retter som kan spises på stedet, produkter som kan kjøpes med hjem, og man kan til og med lære seg å lage glutenfri mat der! God og hyggelig service er der også. En stor honnør til Glunot for deres flotte satsing på det glutenfrie området!

Føles fint

Innehaver Raimondo Arnone uttalte dette til cøliakiforeninga da han var i Oslo for å motta prisen:

- Jeg er italiensk og har stor lidenskap for mat og smak. Min misjon er at glutenfritt skal smake like godt som vanlig mat. Vi har jobbet så hardt med å utvikle smakfull, glutenfri mat de siste årene, og det føles veldig fint å få denne prisen for årets beste glutenfrie serveringssted, sier Raimondo Arnone, eller Chef Dino som han kalles til daglig.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 15.01.2019 12:41:13