Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

10 på etablererskolen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 03.03.2017 12:00:00
Collage av kursdeltakere, kake og sjokolade

​Det vanket både kake og sjokolade på siste kurskvelden.

Foto: Aud Christensen, AButvikling as

 

Kursdeltakerne er svært fornøyde med vinterens etablererskole i Trysil og beskriver kurset som både lærerikt og med bra veiledning.

Etablererskolen, som har gått over seks kvelder, har blant annet tatt for seg ressurskartlegging, avklaring av idé, motivasjon, produkt, marked, økonomi og selvledelse.

- På den siste kurskvelden presenterte hver deltaker sin forretningsmodell foran et panel bestående av deltakere fra næringsapparat og bank, forteller næringssjef Gro Svarstad.

Det er AButvikling as som har avtale med Hedmark fylkeskommune om etablereropplæring i Hedmark. Dette skriver Aud Christensen i AButvikling as om etablererskolen i Trysil:

Mange flotte presentasjoner av forretningsmodellen med budsjett og investeringsbehov.
Tusen takk til Gro Svarstad, næringssjef i Trysil og Hanne Heggeriset fra Sparebanken Hedmark for gode råd og innspill til kursdeltakerne.

Småskalaproduksjon av lekker velsmakende sjokolade, og vi var heldige og fikk smaksprøver av gründeren. Tusen takk for velsmakende kake fra Trysil kommune, bakt av Sonja som gikk på etablererkurs for mange år siden! Hun har lykkes svært godt med sin bedrift.

 

Sist oppdatert: 03.03.2017 12:02:18