Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fra sesongarbeider til fast bosatt student i Trysil

Catarina Svensson sitter ved en laptop og en bok

Catarina Svensson studerer organisasjon og ledelse i Trysil og synes det er helt topp!

Foto: Line Menes, Trysil kommune

 

Catarina Svensson har vært sesongarbeider i Trysil i 10 år, og de siste tre årene har hun også bodd fast her. Nå kombinerer hun jobb og familieliv med studier på Campus Trysil.

Catarina Svensson studerer organisasjon og ledelse på Campus Trysil og er kjempefornøyd.

I Trysil

Den blide og positive studenten valgte dette nettstudiet ved Høgskolen i Hedmark, fordi hun enkelt kan kombinere studiene med både jobb og familie.

Inspirerende forelesninger

Catarina forteller at det alltid er god stemning på forelesningene, og at lærerne har stort fokus på drøftinger. Med et så godt læringsmiljø er det enkelt å skjønne at hun gleder seg til hver forelesning.

Engasjerte lærere

Med stor innlevelse og masse erfaring formidles pensumet på en sånn måte at det blir lett å forstå med en gang - og ikke minst så er dette nyttig kunnskap hun får bruk. Hvis Catarina står litt fast og trenger hjelp til å tolke en oppgave er det alltid hjelp å få også, forteller hun.

Norsk språk

Å studere på norsk har ikke ført til noen vanskeligheter for den positive studenten som nå både behersker og bruker fagterminologien ofte. Den norske faglitteraturen med gode forklaringer, tabeller og sitater forklarer pensum på en god måte, synes hun.

Campus Trysil

Catarina roser studielokalene som har moderne tekniske hjelpemidler, bra beliggenhet og tilgang på kaffe. Næringskonsulent Line Menes, som er kontaktperson på Campus Trysil, stiller også alltid opp hvis hun lurer på noe.

Catarinas plan nå er å fortsette studiene og ta en bachelorgrad.

Vi ønsker lykke til med studiene!

 

Sist oppdatert: 30.03.2016 10:59:54