Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fullt på byggeplasslederstudiet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 16.11.2016 12:24:51
Vernehjelm med bøker oppi

​Vi flytter byggeplasslederstudiet fra Campus Trysil til Trysil videregående skole på grunn av den gode deltakelsen. Hele 25 har meldt seg på.

Interessen for byggeplasslederstudiet vårt er gledelig stort. Nå er det fulltegnet med 25 deltakere.

Næringa hadde sjøl ytret ønske om dette kurset, og næringssjef Gro Svarstad er veldig fornøyd med at så mange vil ta det. Første samling er tirsdag 17. januar på Trysil videregående skole.​

En forutsetning

God byggeplassledelse er en forutsetning for å kunne gjennomføre byggeprosjekter med god kvalitet, effektivitet og et godt økonomisk resultat. Studiet er derfor spesielt rettet mot byggeplassledere, prosjektledere og anleggsledere.

Innhold

På studiet, som arrangeres av Byggmesterforbundet i samarbeid med Trysil kommune, skal de lære å løse de utfordringene hverdagen gir en byggeplassleder, samt å gjøre byggeprosjektene mer effektive og lønnsomme.

Fire moduler

Studiet består av fire to-dagersmoduler og gjennomføres i løpet av fem måneder. Hver modul avsluttes med en elektronisk deleksamen. Etter bestått eksamen på alle fire moduler får deltakerne kompetansebevis.

Tid og sted

Alle samlingene blir på Trysil videregående skole slik:

  • Modul 1: Tirsdag 17. og onsdag 18. januar
  • Modul 2: Tirsdag 28. februar og onsdag 1. mars
  • Modul 3: Tirsdag 28. og onsdag 29. mars
  • Modul 4: Tirsdag 9. og onsdag 10. mai

Studiekostnad

Studiet koster 16 000 kroner for medlemmer i Byggmesterforbundet/BNL som er bosatt i Trysil eller Engerdal og 23 000 kroner for de som ikke er medlemmer.

Sist oppdatert: 12.05.2017 08:06:21