Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Book tid med Hedmark kunnskapspark og Innovasjon Norge

Av: Ramona Nordnes | Emneord (los) Næring, Forsiden
Informasjonsmøte med Hedmark Kunnskapspark og Innovasjon Norge

​Det var bra oppmøte på informasjonsmøtet i april. Her forklarer Kristian Bakke Haugen om inkubasjonsteamet til Hedmark kunnskapspark.

Foto: Bjørn Olsen, Trysil kommune

​Vi minner om at det fremdeles er noe ledig tid onsdag 6. juni. Flere datoer settes opp etter sommerferien.

Lokale gründere og bedriftseiere kan nå booke time med Innovasjon Norge og Hedmark Kunnskapspark, enten hver for seg eller samlet her på Trysil rådhus.

Bra interesse

Næringsavdelingene i Trysil og Engerdal kommune har arrangert informasjonsmøte på Trysil rådhus med Hedmark Kunnskapspark og Innovasjon Norge tilstede. - Rundt 20 møtte opp 17. april, så vi er kjempefornøyd med responsen, sier Bjørn Olsen på næringsavdelingen.

En ledig dag før sommeren

- Før sommeren har vi satt av to datoer; torsdag 3. mai og onsdag 6. juni. Nå er 3. mai fullbooket, men det finnes fremdeles muligheter til å booke seg time 6. juni. Vi kommer tilbake med flere kontordager etter ferien, forteller Olsen.

Rådgivning og støtte

Næringsavdelingene vil fortsatt være den første aktøren du som lokal gründer og bedriftseier møter, men nå vil også Hedmark Kunnskapspark i enda større grad kunne stille med rådgivning og kompetanse. Innovasjon Norge vil bli mer synlig lokalt i forhold til rådgivning og finansering.

Enklere å komme i dialog

- Kravene for støtte er de samme som før, men vi har nå gjort det enklere å komme i dialog med dine støttepartnere for rådgivning og støtte på veien mot en realisering av ditt prosjekt. Vi tror dette vil bidra positivt til å forsterke entreprenørskapen i Trysil og Engerdal. Hensikten er å øke tilgjengeligheten og senke terskelen til å ta den første uformelle dialogen - målet er å hjelpe deg, sier Bjørn.

Ønsker du å booke tid, ta kontakt med Bjørn Olsen på næringsavdelingen. Kontaktinformasjonen finner du til høyre.

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 02.05.2018 16:14:01