Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Byggeplasslederstudiet ble en suksess

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 12.05.2017 07:46:00
To kursdeltakere forsyner seg med bløtkake

​Bløtkake smakte på siste studiedag, syntes deltakerne. Varaordfører Knut Løken er imponert over at godt voksne mannfolk bruker tida si på krevende kurs. Det vitner om lyst og evne til å gjøre en enda bedre jobb.

Foto: Gro Svarstad, Trysil kommune

​Varaordfører Knut Løken og næringssjef Gro Svarstad er storfornøyde med at byggenæringa i Trysil investerer i kompetanse.

​Det ga de klart uttrykk for da de møtte opp med bløtkake på siste dag på byggeplasslederstudiet 10. mai.

Bra kurs

Der traff de 26 kursdeltakere som var enige om at Byggmesterforbundets byggeplasslederstudium hadde vært faglig bra og veldig relevant. Det var firmaene Arne Tøråsen AS, Trysil Byggsystem AS, Trysil Flis & Malersenter AS, Anders & Frode Bygg AS, Femund Bygg AS, Våler Bygg AS samt Trysil kommune som hadde sendt ansatte på kurs. 

Ros til bedriftene

Varaordfører og næringssjef roste bedriftene som lot sine ansatte få ta dette studiet. Det kostet en del i kroner, men bedriftene ser åpenbart den store nytten av det.

- I både et kortsiktig og mer langsiktig perspektiv øker dette kompetansen innen byggenæringa i Trysil, og det ser bedriftene som en fornuftig investering, sier Knut Løken.

Imponert

Han sa også at han er imponert over at godt voksne menn i en tradisjonell bransje bruker av sin tid på et krevende kurs. Det vitner om lyst og evne til å gjøre en enda bedre jobb.

Flere kurs

Næringssjef og varaordfører ba om å få innspill til andre typer kurs. Det har de allerede fått, og næringsavdelingen vil følge opp de konkrete kursforslagene.

- Kurs vi holder lokalt bygger nettverk, skaper ny motivasjon og bidrar ytterligere til at byggenæringa kan vokse i kommunen vår, sier Knut Løken.

Du kan lese mer om kurset og kursinnholdet på lenken til høyre.

Varaordfører hilser byggeplasslederstudentene 

Varaordfører Knut Løken hilser kursdeltakerne.
Foto: Gro Svarstad, Trysil kommune

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 12.05.2017 08:05:32