Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vellykket Ansvarlig vertskap-kurs igjen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 21.12.2017 11:04:35
Rollespill på kurs

På dagskurset Ansvarlig vertskap i Trysil fikk de 90 deltakerne blant annet praktisk erfaring med situasjoner som kan oppstå i utelivet.

Foto: Bjørn Olsen, Trysil kommune

​Et nyttig og praktisk kurs som bidrar til at vi kan gjøre en bedre jobb, sier deltakerne om årets Ansvarlig vertskap-kurs.

I rusmiddelpolitisk handlingsplan har Trysils politikere vedtatt at styrere, stedfortredere og servitører i utelivsbransjen i Trysil samt ansvarlige for skjenkebevillinger for enkeltanledninger og på festivaler, skal ha gjennomført og bestått det lokale dagskurset Ansvarlig vertskap i tillegg til e-læringskurset som Helsedirektoratet står bak.

Unike Trysil

- Vi er den eneste kommunen i Norge som arrangerer dette dagskurset. I år deltok cirka 90 på kurset som de sier gir dem mange verktøy slik at de kan gjøre jobben sin bedre, sier næringskonsulent Line Menes.

Omfattende

Dagskurset er ifølge næringskonsulenten omfattende. Men foredragsholderne er dyktige og engasjerende, så alle henger med. Og foredragsholderne synes det er så artig og inspirerende at de kommer tilbake til Trysil år etter år.

Temaer

Temaer på dagskurset var alkoholloven, utelivsrelatert narkotikabruk og hvordan forebygge og håndtere vanskelige situasjoner.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 21.12.2017 11:23:44