Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

120 på Get ready for take off på Østby

120 deltakere på Get ready for take off

​Hele 120 tryslinger, engerdøler og andre møtte opp på Get ready for take off-arrangementet i Østby samfunnshus 26. januar.

Foto: Hans Martin Nysæter, Destinasjon Trysil

Vellykket! slår Anne Dorte Carlson fast etter at 120 møtte opp i Østby samfunnshus for å høre mer om flyplass, Scandinavian Mountains og nyvinningen Taigaparken.​

​Anne Dorte Carlson er prosjektleder i Trysil/Engerdal i det grenseoverskridende SITE-prosjektet som også involverer Sälen-Malung og Idre kommuner. Hun var en av vertene for møtet Get ready for take off i Østby samfunnshus tirsdag 26. januar 2016.

Inspirasjon

Programmet skulle ifølge innbydelsen fra SITE og Scandinavian Mountains både inspirere og informere. Og etter godordene som Carlson & Co ble belønnet med etterpå, tyder på at det gjorde akkurat det.

Ny sjef

Blant dem som sto på podiet var Brett Weihart, nyansatt VD i Scandinavian Mountains Airport AB. Han har økonomisk og kommersiell bakgrunn og erfaring fra internasjonal flyturisme. De siste 10 årene har han hatt ledende stillinger på store og små flyplasser.

Taigaparken

Samfunnsviter og tryslingen Kristian Bjørnstad fortalte om Taigaparken. Han er opptatt av forholdet mellom menneske og natur. Gjennom formidlingsselskapet Opsis i Trysil deltar han i utviklinga om denne nye, grønne attraksjonen i SITE-regionen.

Involvering

Ingemar Kyhlberg fra SITE informerte om innsatsområdene i prosjektet og hvordan
bedriftene i de fire grensekommunene kan involvere seg i arbeidet med internasjonalisering og eksportmodenhet.

 Bildeglimt fra Get ready for take off - foto: Hans Martin Nysæter

Get ready for take off på ØstbyPå ØstbyPå Østby2På Østby3På Østby4På Østby5På Østby6På Østby7 kvartettPå Østby 8
Sist oppdatert: 27.01.2016 16:06:24