Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kom med forslag på årets bedrift i Trysil

Nils O. Øverby, Per og Astrid Bryn

I fjor ble Bryn Gardsmeieri som driver med produksjon av ost basert på egen geitemjølk, årets bedrift i Trysil. Hvem blir det i år?

Foto: Sylvia Nergård, Nordea Bank Norge ASA

Hvem blir årets bedrift i Trysil? Alle som vil, kan foreslå kandidater. Fristen er 28. november 2016.

​Prisen som Nordea har tatt initiativ til, består av en plakett. Den deles ut for tredje gang i år. I fjor gikk den til Bryn Gardsmeieri i Flendalen.

Kriterier

- Prisen er opprettet for å gi anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet har bidratt til å fremme næringslivet i Trysil kommune, sier assisterende banksjef Nils O. Øverby.

Liten eller stor

Juryen skal gjøre en helhetsvurdering av kandidatene. De kommer til å legge vekt på blant annet økonomisk utvikling, profil, service, miljøfokus, innovasjon, kompetanseutvikling og virksomhetens betydning for lokalsamfunnet. En liten bedrift har like store muligheter til å vinne som en stor.

Juryen

Juryen består av ordfører Erik Sletten, næringssjef i Trysil kommune Gro Svarstad, daglig leder i DestinasjonTrysil SA Gudrun Sanaker, representant fra fjorårets vinnerbedrift samt Nils O. Øverby fra Nordea Trysil.

Forslag

Alle kan foreslå kandidater til prisen. Skjema og opplysninger om innsendingsalternativer finner du til høyre. Fristen for å komme med forslag er mandag 28. november 2016. Eventuelle spørsmål rettes til Nils O. Øverby i Nordea, tlf 41 10 12 95, e-post: nils.o.overby@nordea.no.

Sist oppdatert: 29.11.2016 00:50:52