Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Framtidskonferansen Til topps 2019

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 20.05.2019 10:53:49
Gudrun Sanaker Lohne på kick off 2018

​200 dager før Scandinavian Mountains Airport åpner inviterte Destinasjon Trysil og Sparebank 1 til framtidskonferansen Til topps. Hvordan kan vi sammen klatre til topps og vinne kampen om flere gjester, høyere omsetning og videre utvikling, spurte de - og 200 kom for å få svar.

Foto: Fredrik Otterstad, Destinasjon Trysil

​SpareBank 1 Østlandet og Destinasjon Trysil ønsket rundt 200 velkommen til framtidskonferansen Til topps onsdag 5. juni.

Stikkordene var nettverk, kompetanse og inspirasjon.

Dag og kveld

Konferansen var på Radisson Blu Resort Trysil. Den startet kl. 8.30 og varte til kl. 17. Deretter var det middag og feiring med innlagt trolldom for de som ville det.

Foredragene

Verden i 2029 var første tema for første foredrag. Så fulgte Ledelse er et håndverk, Handels- og matopplevelser, Hvorfor handler vi som vi gjør, Bærekraftig forretningsdrift, 200 dager til åpning, What do our English guests think about us, Sterk framtidstro, Det satses, Nye naturbaserte opplevelser og til slutt Fjols kommer til fjells.

Middag

Som alltid avsluttet de en innholdsrik dag med en trivelig kveld, denne gang med en internasjonal middag i Fladhagenlåven i sentrum. Arrangørene feiret og hedret de som fortjente det. Blant annet Anette Moren på Coop Byggmix som ble årets medarbeider i Trysil. Folk snakket med kolleger og ble kjent med nye. Magiker Labib Malik forvirret og forundret publikum gjennom kvelden.

Mer info om program finner du på trysil.com.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 07.06.2019 08:30:50