Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kristian Trengereids siste dag som rådmann i Trysil

Rådmannen omgitt av fem kolleger

Kollegene på rådhuset har takket Kristian Trengereid for samarbeidet og ønsker ham lykke til som rådmann i Elverum der han begynner 1. oktober.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​I dag, 16. september 2015, har Kristian Trengereid sin siste dag som rådmann i Trysil kommune.

​I går ble han takket for innsatsen og samarbeidet av rundt 50 kolleger på Trysil rådhus - ei samling som var helt i Kristian Trengereids ånd: Raskt, enkelt og effektivt - kun en kopp kaffe og en bløtkakebit inntatt stående.

Nesten 20 år

Kristian Trengereid har jobbet i Trysil kommune i 19 år og en måned, de siste 13 som rådmann.

- Årene har gått utrolig fort. Jeg har vært heldig som har fått være rådmann i Trysil så lenge, og er takknemlig for å ha fått jobbet sammen med dere. Jeg har lært utrolig mye på disse åra. Men en rådmann blir aldri utlært og er avhengig av å ha dyktige folk rundt seg. Det har jeg hatt hele tida, sa han.

Gode ansatte

Formannskapet har spandert avskjedsmiddag på rådmannen. Da passet han på å understreke overfor politikerne hvor god kompetanse de ansatte i Trysil kommune har, og hvor viktig det er å beholde den.

- Arbeidsgiver Trysil kommune har god grunn til å være stolt av dere ansatte - både de som jobber direkte mot brukere, og de som jobber i stab og støtte. Kompetansen dere sitter på, er ikke lett å erstatte, sa han.

50 år

Kristian Trengereid fylte 50 år i sommerferien. På avskjedskaffen fikk han derfor blomster av arbeidsgiver og gave og gratulasjoner fra kollegene.

Ordfører Ole Martin Norderhaug, rådmann Kristian Trengereid og økonomisjef David SandeFolk forsyner seg av marsipankake og kaffe 

Sist oppdatert: 16.03.2016 00:55:26