Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trond Joar Kjenstadbakk er ny brannsjef

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 06.02.2018 20:24:40
Trond Joar Kjenstadbakk

​Trond Joar Kjenstadbakk fra Elverum er tilsatt som brannsjef i Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS.

​Vi har fått ny brannsjef. Trond Joar Kjenstadbakk starter i jobben 1. mai 2018.

​Styreleder i Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS har sendt ut følgende pressemelding:

Trond Joar Kjenstadbakk er 50 år og er bosatt i Elverum. Han er gift med Ellen Anne Kjenstadbakk og har tre barn.

Fra Forsvaret

Kjenstadbakk har utdanning fra Forsvaret og har over 30 års arbeidserfaring derfra. Han er utdannet ved krigsskolen og stabsskolen der han har en mastergrad med fordypning i virksomhetsstyring. Han har ledererfaring fra grensevakttjeneste, operativ virksomhet, befalsutdanning, prosjektarbeid samt stabsarbeid i inn- og utland.

Høgskolen på Rena

I perioden 2007-2009 hadde han permisjon fra Forsvaret og jobbet som stabsleder/administrasjonssjef på Høgskolen i Hedmarks campus for økonomi- og ledelsesfag på Rena.

16 000 ansatte

Siden 2013 har han hatt sivil stilling i Forsvaret som avdelingsdirektør fagutvikling HR på Forsvarets personell- og  vernepliktssenter som har ansvar for å levere HR-tjenester til Forsvarets cirka 16 000 ansatte og 7000 vernepliktige med koordinering overfor forsvarsstab og Forsvarsdepartementet.

Erfaren

Samlet gir dette Kjenstadbakk en bred erfaring innenfor ledelse, organisasjonsutvikling, administrasjon og operativ virksomhet som samsvarer utmerket med å kunne lede og videreutvikle Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS (MHBR).

Samfunnsviktig

Trond Joar Kjenstadbakk uttaler:

Det er med stor grad av ydmykhet og spenning jeg har takket ja til tilbudet om brannsjef i MHBR, en spennende organisasjon som først og framst leverer samfunnsviktig tjenester til våre innbyggere. Jeg ser fram til å bli kjent med organisasjonen, medarbeiderne som jobber der, eierkommunene og andre samarbeidspartnere. De som får tjenester levert av MHBR, skal også i framtida føle seg trygge på at de får levert tjenester av høy kvalitet.

Fornøyd styre

Styret i MHBR er svært tilfreds med å kunne ønske Trond Joar Kjenstadbakk velkommen som ny brannsjef og ser fram til et utviklende og godt samarbeid med ham i samspill med eierkommunene og ansatte ved alle brannstasjonene. Han tiltrer stillingen 1. mai 2018. I perioden 1. februar-1. mai er nåværende leder forebyggende avdeling, Knut Bjørnseth, konstituert som fungerende brannsjef.

Sist oppdatert: 06.02.2018 20:33:36