Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Skatt øst har lagt ned kontoret i Trysil

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 18.01.2017 12:40:00
Inngangspartiet til Skatt øst Trysil

​Skatteetaten legger ned kontorer over hele landet for å bli mer effektive. I Trysil stengte Skatt øst dørene 15. februar.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

15. februar 2017 stengte Skatt øst dørene til kontoret i Trysil.​

Avviklinga av Trysil-kontoret er en del av Skatteetatens nye kontorstruktur for å oppnå sterkere fagmiljøer og mer effektiv ressursutnyttelse, skrev regiondirektør Ann Kjersti Kjeia Sletten i et brev til ordfører Erik S. Dagens 103 skattekontorer skal reduseres til 57 i løpet av de neste 2-3 åra. Skatt øst stenger fem; Trysil først og deretter Elverum, Jessheim, Gran og Ski 1. juni.

Utenlandske arbeidstakere

Arbeidstakere som kommer tilbake til Norge for å arbeide, og som ikke har betalt skatt i Norge de to siste årene, må møte opp på skattekontoret for ID-kontroll. Nærmeste kontor for Trysils del er på Hamar.

Skattekort

Utenlandske arbeidstakere som ikke er bosatt i Norge, og som har D-nummer må søke om nytt skattekort hvert år på skjema RF-1209. De som har arbeidet i Norge i løpet av de siste to årene og har vært til ID-kontroll, trenger ikke møte opp på et skattekontor. De kan bare sende skjemaet til Skatt øst Oslo, Postboks 9200 Grønland, 0134 OSLO.

Sist oppdatert: 16.02.2017 08:14:07