Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ny leder på korttidsavdelingen

Per Øwre Sandvik
​Per Øwre Sandvik. Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune
Per Øwre Sandvik fra Løten har startet i jobben som avdelingsleder for korttidsavdelingen på Trysil sykehjem.

​Sandvik kommer fra Løten og har bakgrunn fra sykepleie og lederstillinger i offentlig sektor. De siste sju årene har han jobbet med salg av medisinsk utstyr.

Omorganisering

- Tilsettingen av Sandvik er en del av en organisasjonsendring på Trysil sykehjem. Mirjam Byrne blir leder for demensavdelingen Borgtun (5. avdeling) I løpet av august vil det skje noen ytterligere endringer på ledersiden i sykehjemmet. Mirjam Byrne blir leder for demensavdelingen (5. avdeling) og Camilla Järkewall for langtidsavdelingen (3. og 4. avdeling). Korttidsavdelingen er 2. avdeling, sier helsesjef Jon Arne Bye.

Flytting

Trysil sykehjem (1. og 2 etasje) skal gjennom en omfattende rehabilitering som starter i høst. Det innebærer at pasienter som i dag bor på Trysil sykehjem 2. avdeling midlertidig flytter til de nedlagte Trysil aldershjem. Hvis byggeplanene følges, vil beboerne bli flyttet i uke 38 og 39. 

- Selve flyttingen og dagene rundt dette vil kunne oppleves belastende for enkelte pasienter. Avdelingen planlegger flyttingen utfra den enkeltes helsesituasjon. Nøyaktig flyttedag for den enkelte vil pasient og pårørende får beskjed om direkte fra avdelingen, sier helsesjef Jon Arne Bye. 

2. etasje

Trysil sykehjems 2. avdeling skal bli en avdeling for pasienter på ulike korttidsopphold, inkludert rehabilitering, observasjonssenger og øyeblikkelig hjelp-senger. I dag er det flere pasienter som har vedtak om langtidsopphold i denne avdelingen.
- De bør i størst mulig grad slippe å bli flyttet til Trysil aldershjem. Vi arbeider derfor parallelt med å gi disse pasientene et tilbud i langtidsavdelingene i sykehjemmet. Trysil kommune klarer nok dessverre ikke å få til det for alle, så vi vil måtte prioritere hvem som skal slippe å flytte, sier Bye. 

Informasjonsmøte

For pasienter og pårørende i 2. avdeling blir det informasjonsmøte på arbeidsstua på Trysil sykehjem torsdag 5. september kl 16.
- I tillegg vil pasientene i 2. avdeling også få nødvendig informasjon i avdelingen, sier Bye. 

1. etasje

Ombyggingen av sykehjemmet omfatter også fysio- og ergoterapien og kjøkkenet. Derfor vil også andre pasienter bli berørt. Bye vil komme tilbake med mer informasjon om det når følgene blir klare.

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 20.03.2015 08:58:28