Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Interessert i kurs i byggeplassledelse?

Byggeplass

​Om interessen er stor nok, starter vi kurs i byggeplassledelse på Campus Trysil.

På Campus Trysil kan vi tilby kurs i byggeplassledelse hvis interessen er stor nok. Det er informasjonsmøte i kommunestyresalen 2. desember kl 14.​

​Næringssjef Gro Svarstad ber om tilbakemelding på e-post gsv@trysil.kommune.no senest 30. november fra interesserte som har lyst til å komme på møtet.

Næringsønske

Flere bedrifter i Trysil har ytret ønske om et kurs i byggeplassledelse. Næringssjefen har fått
Øyvind Ørnevik fra Byggmesterforbundet til å komme til Trysil og orientere om byggeplasstudiet.

Kvalitet og økonomi

God byggeplassledelse er en forutsetning for å kunne gjennomføre byggeprosjekter med god kvalitet, effektivitet og et godt økonomisk resultat. Byggeplasslederstudiet er innom alle områder som er viktige for god drift av byggeplassen. Manglende oppfølging eller feil i produksjonen kan bli kostbart og føre til for eksempel dagbøter. De som unngår feilene, får en velfungerende byggeplass. 

Praktisk kurs

Kurset er praktisk vinklet. Under studiet får deltakerne tilgang til et IT-basert styringssystem og kalkulasjonsprogram. Målgruppen er byggeplass-, prosjekt-, anleggsledere og andre som skal lede driften av byggeplasser.

Målsetting

Målet med kurset er at deltakerne skal kunne løse de utfordringene hverdagen gir en byggeplassleder, og gjøre byggeprosjektene mer effektive og lønnsomme.

Studiet

Studiet er inndelt i fire to-dagers moduler og varer i cirka åtte måneder med cirka to måneder mellom hver samling. Etter hver samling er det en elektronisk deleksamen med utgangspunkt i temaene i modulen.

Mer informasjon om studiet finner dere på Byggmesterforbundets lenke til høyre.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 03.12.2015 00:55:24