Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Valget i Trysil 2019

 

Valglogoen 

Valgdagen for kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 er mandag 9. september. ​I tillegg avholdes valg søndag 8. september 2019 i kinosalen i Innbygda krets.​

På valgdagen(e) må du stemme i kommunen du er folkeregistrert bosatt i per 30. juni 2019. Du kan stemme i hvilket som helst valglokale i kommunen. Ellers kan du forhåndsstemme fra lørdag 10. august til og med fredag 6. september, både i egen og i hvilken som helst annen kommune.

Velgere som ikke kan avgi stemme i perioden for forhåndsstemmegivning eller på valgdagen, kan henvende seg til oss og avgi stemme fra 1. juli og frem til ordinær forhåndsstemmegivning starter 10. august.

Til høyre finner du mer informasjon om valget. I informasjonsbrosjyren finner du informasjon om stemmerett, legitimasjon, valgkort, hvordan du stemmer, endring av stemmesedler og annet som er likt for hele landet. Her kan du lese om valget på 16 ulike språk.

Informasjon om godkjente valglister med mer finner du under. Les mer om valg i valgloven og valgforskriften.

Kirkevalget 2019 avvikles samtidig og i samlokalisering med kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019. Her kan du lese hvem som stiller til valg i våre 7 sokn.

 Valg i Trysil

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 08.10.2020 13:46:44