Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trysil kommunestyre mintes Lars Erik Hyllvang

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 19.12.2019 18:13:00
Erik Sletten holder minnetale

​Lars Erik vil bli djupt savnet, sa ordfører Erik Sletten i sin minnetale om Engerdals ordfører som døde brått og altfor tidlig 8. desember 2019.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Ordfører Erik Sletten åpnet årets siste kommunestyremøte med å minnes en avholdt kollega, Engerdalsordfører Lars Erik Hyllvang.​

​Her er minnetalen:

"Lars Erik Hyllvang gikk bort bare for noen dager siden. Alt for tidlig og uten forvarsel i en alder av 51 år.

Med det er en god venn, nabo og kollega borte. Lars Erik var inne i sin tredje periode som ordfører i nabokommunen Engerdal. Det var naturlig at vi hadde mye samarbeid - i regionrådet, Utmarkskommunenes Sammenslutning, i SITE samarbeidet, i enkeltsaker, i partiorganer og andre arenaer der våre kommuners interesser skulle ivaretas. Lars Erik var engasjert på mange områder og det kom Engerdal, men også Trysil gjennom vårt samarbeid, til nytte.

Lars Erik var en god, inkluderende og raus kollega, og han delte gledelig sin brede erfaring, grundighet og kunnskap med oss i Trysil. Han var en god nabo å søke råd og støtte hos. Vi samarbeidet svært godt i viktige spørsmål for våre kommuner.

Lars Erik vil bli djupt savnet, men vi skal fortsette arbeidet i hans ånd - med et levende engasjement for våre kommuner og innbyggere. Min dypeste medfølelse går til de nærmeste og til alle innbyggere i Engerdal som har mistet en kjær venn og ordfører."

Talen ble etterfulgt av ett minutts stillhet.

Lars Erik Hyllvang ble begravet fra Engerdal kirke 18. desember.

Sist oppdatert: 19.12.2019 18:33:00