Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Møtet i formannskapet 3.7.2018

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 29.06.2018 13:07:44
Knut Løken, Linn Rundfloen og Erik Sletten

​Ordfører Erik Sletten la fram utsettelsesforslaget på vegne av Senterpartiet og Høyre. Det ble vedtatt med deres fem mot Aps tre stemmer.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Flertallet i formannskapet ville ikke hastebehandle søknaden fra Nybergsund IL Trysil om 750 000 kroner til nytt kunstgras. 

​Rådmannen innstilte på å innvilge søknaden, men flertallet - Høyre og Senterpartiet - utsatte behandlinga av den til oktober.

Vedtaket

Dette er vedtaket i formannskapet:

Saken utsettes.
Formannskapet ber om å få framlagt en sak der framtidig anleggsstruktur for idretten i Trysil beskrives. Det er en forutsetning at idrettsrådet og breddeidretten involveres i dette arbeidet.
Saken legges fram til ny behandling i løpet av oktober 2018.

Helhet

Flertallet var opptatt av å se helheten og ønsket ikke å behandle en så stor enkeltsøknad - summen er nesten dobbelt så stor som det som er til rådighet i idrettsfondet - uten å involvere kommunestyret og idretten. De vil først vite hvilke idrettsanlegg Trysil har behov for hvor i framtida.

Beste bane

Arbeiderpartiet var derimot mer enn klare til å behandle saken. De er også opptatt av helhet, men mente at fotballbanen i Nybergsund er den naturlige å satse på i framtida siden den er den eneste kunstgrasbanen i Trysil med undervarme.

Les hele debatten i dokumentet til høyre.

Sist oppdatert: 04.07.2018 12:19:01