Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Reiselivet takket ordføreren for innsatsen

Mann står på plen og holder innrammet tegning av seg sjøl sittende oppå et fly

​Ordfører Ole Martin Norderhaug ble veldig glad for gaven og takken fra reiselivet i Trysil.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Reiselivet i Trysil har gitt ordfører Ole Martin Norderhaug ei tegning som takk for innsatsen for næringa gjennom mange år.

​Tegninga, som er signert Bjørn Nysæter, viser ordføreren oppå et fly med kurs for Scandinavian Mountains og flyplassen ved Rörbäcksnäs. Han holder ett norsk og ett svensk flagg i handa. Arbeiderpartiets rose pryder flyets haleror.

Siste periode

Ole Martin Norderhaug (65) har vært ordfører i Trysil siden 1999 da han ble landets første direktevalgte ordfører. Han gir seg etter høstens kommunestyrevalg. Derfor benyttet reiselivsbransjen Trysilkonferansen til å vise ordføreren at de har satt pris på den innsatsen han har gjort for næringa deres.

Humoristisk

Stine Akre var programleder på Trysilkonferansen, og hun hadde laget en humoristisk presentasjon som viste de største og viktigste hendelsene i Norderhaugs ordførertid. Sjølve gava og en blomsterbukett var det toppledelsen i Destinasjon Trysil som overrakte; daglig leder Gudrun Sanaker Lohne og styreleder Pål Tajet.

Overrasket

Gava og takken kom overraskende på ordføreren. Så ble han da også desto gladere.

- Jeg har vært aktiv i reiselivet i Trysil i 30 år. Det har vært ei fantastisk reise. Vi har utviklet oss enormt på disse åra. Nå er vi en internasjonal destinasjon med gjester fra store deler av verden, og flere skal det bli, sier han.

 

Sist oppdatert: 09.06.2015 14:20:47