Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Om Trysil

​​Nordlys i TrysilDet er trygt og godt å vokse opp og bo i Trysil. Skogen, elva og fjellet innbyr til uteliv både sommer og vinter.

Trysil er mest kjent for Trysilfjellet med Norges største alpinanlegg. Men her er det mye annet å finne på også - både når bygda vår ligger snøkledt og vintervakker, og når telen har sluppet taket og friskt vann renner lystig i elver og bekker.

Næringsliv

Trysils næringsliv er dominert av reiselivet og ringvirkningene av det, men her er det også muligheter for etablering i andre bransjer. Vi ligger sentralt plassert i Skandinavia med gode kommunikasjoner mot Gardermoen og Oslo.

Kultur

Trysils kulturliv har vært sterkt og livsbejaende i alle tider. Usedvanlig mange forfattere har trådt sine barnesko i Trysilskogen. Sang-, musikk- og dansegrupper tiltrekker seg sceneglade tryslinger i alle aldre. Vi har også dyktige bildende kunstnere i vår midte.

Idrett

Idretten har betydd mye for tryslinger i mange, mange år. Kommunen har fostret verdensstjerner som Anita Moen, Johan Sætre, Hallgeir Brenden og mange flere. Glødende ildsjeler bruker mye tid og krefter på å få fram nye talenter, men minst like viktig er det å favne bredden innen mange sportsgrener.

God plass

Det er godt om plass i Trysil - den vil vi gjerne dele med nye tryslinger. Flytt hit!

(Foto: Timothy Boocock, StarhuntingTrysil.com)

Sist oppdatert: 22.05.2018 13:01:28