Vi stenger saksbehandlersystem

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 18.12.2019 10:41:19
Tastatur

​Fredag 20. desember kl. 14 stenger vi ett av kommunens mest sentrale saksbehandlersystem.

​Årsaken er at vi skal bytte til nytt system. Det åpner 2. januar kl. 12. I mellomtida får vi ikke journalført post eller saksbehandlet henvendelser som hører til i dette systemet.

Send post

Publikum kan bare sende oss post på postmottak@trysil.kommune.no eller til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil eller kryptert via eDialog eller på elektroniske skjema som vanlig. All post blir tatt vare på. Men hvis de skal besvares i saksbehandlersystemet, kommer de ikke saksbehandler i hende og vil ikke bli besvart før postmottaket rekker å journalføre den, dvs. legge den inn i systemet, etter 2. januar kl. 12.

Berøres ikke

Det er ikke alle henvendelser som hører hjemme i dette saksbehandlersystemet. For eksempel behandles søknader om barnehage- og SFO-plass, helse- og omsorgstjenester og deler av sosialkontorets, barnevernets, PP-tjenestens og helsestasjonens post i egne saksbehandlersystem som ikke er berørt.

Berøres

Av de største saksområdene som blir berørt av kommunens bytte av sentralt saksbehandlersystem, er byggesaker, reguleringsplaner, landbrukssaker, tilskuddssaker, eiendomsskatt, oppmåling, utleie av boliger og lokaler, politiske utvalg, vann og avløp, motorferdsel i utmark, personalsaker, barnehagesaker og elevsaker. OBS! Lista er ikke uttømmende.

Spørsmål

Lurer du på om henvendelsen din berøres av systembyttet, eller om den hører hjemme i et annet fagsystem, kontakt arkivet på postmottak@trysil.kommune.no eller tlf. 62 45 77 00 mandag-fredag kl. 9-15.

Sist oppdatert: 18.12.2019 11:01:55