Veterandagen 2014

Mann med ordførerkjede, mann med barrett som holder en krans og mann i uniform som taler

​Ordfører Ole Martin Norderhaug, veteran Ola Sjøli og kaptein Finn Westgård.

Foto: Kristian Trengereid, Trysil kommune

Torsdag 8. mai ble Veterandagen 2014 markert i Kongeparken i Nybergsund.

​Ordfører Ole Martin Norderhaug holdt velkomsttalen før der han blant annet plasserer Kongeparken i historien og kommer kaptein Finn Westgård, områdesjef i Sør-Østerdal HV-område 05 204 holdt tale og la ned krans.

Historietime

Etterpå var alle veteraner som ville, både de fra andre verdenskrig og de som har deltatt i utenlandsoperasjoner helt fram til i dag, og deres følge invitert til enkel bevertning på Trysil-Knut hotell. Der delte veteran Hallstein Sørli av sine opplevelser som kvartermesterassistent i Tysklandsbrigaden, mens  lokalhistorikerne Roar Vingelsgaard og Jon Storfjord fortalte om 2. verdenskrig i Trysil.

Bildeglimt fra Veterandagen 2014

Veterandagen (10)Veterandagen (11-2)Veterandagen (14-2)Veterandagen (18)Veterandagen (2)Veterandagen (20)Veterandagen (25)Veterandagen (6)Veterandagen (7)Veterandagen (9)

Sist oppdatert: 03.05.2015 12:41:34