Vannet stiger i kveld

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 18.05.2017 20:50:00
Rabbkjølvegen stengt

​Rabbkjølvegen er stengt i kveld.

Foto: Atle Fredheim, Trysil kommune

​Vegen er stengt ved Engerneset, vegen til Sennsjøen ved Eidet gård, Stenersætervegen og Rabbkjølvegen.

​Rådmann Jan Sævig sier dette om situasjonen:

I løpet av 18. mai har høye temperaturer og mye regn ført til at vannet stiger i elver og bekker i Trysil. Den informasjonen Trysil kommune har nå i kveld kl 20.50 er at det er småbekker og smååer som det foreløpig er størst utfordringer med.

Stengte veger

Fylkesveg 26 er stengt ved Engerneset. Det er vann over vegen flere steder oppover Eltdalen, videre er det utfordringer ved Stenersætervegen og Rabbkjølvegen.

Ljøra og Trysilelva

Ljøra stiger foreløpig raskt, mens Trysilelva fremdeles tar av godt.

Værprognose

Yr melder om at regnet stopper utover kvelden, mens det fremdeles er meldt høye temperaturer i morgen.

Hjemmetjenesten

Hjemmetjenesten er varslet og har god oversikt over situasjonen. Skjer det endringer vil Trysil kommune legge ut informasjon på facebook- og hjemmesiden vår.

Sist oppdatert: 18.05.2017 21:02:21