Ungdomsklubben i desember

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 29.11.2019 15:00:00
Flowrider på Radisson Blu Resort Trysil

Mandag 16. desember kl. 17-20 kan ungdomsklubbens målgruppe få bli med å bade på Radisson Blu Resort Trysil.
Det blir også mulig å prøve Flowrider for de som ønsker det. Påmeldingsfrist 11. desember.

Bading, kino og grip mikrofonen til julemusikk er blant tilbudene på ungdomsklubben i desember.

I tillegg til alle de vanlige, hyggelige tingene ungdommene kan gjøre på klubben, kan de i desember også være med på:

• grip mikrofonen til julemusikk mandag 2. desember
  • yoga kl. 17 onsdag 4. desember
  • gratis julefilm - Last Christmas - fredag 6. desember
  • pepperkakepynting mandag 9. desember
  • yoga kl. 17 onsdag 11. desember
  • bading på Radisson Blu Trysil Resort, inkludert Flowrider for de som vil det, kl. 17-20 mandag 16. desember. Påmelding i kiosken senest 11. desember
  • yoga kl. 17 og gratis julegrøt kl. 19 onsdag 18. desember

Der det ikke står klokkeslett, begynner aktivitetene kl. 16.30.

Middag og frukt

Maten på ungdomsklubben koster bare 30 kroner. Middagssalget starter kl. 15.15 og slutter cirka kl. 16.30, eller når grytene er tomme.

På menyen står taco 2. og 4. desember, lasagne 6. desember, vafler 9. og 11. desember og medisterkaker 16. og 18. desember.

Og takket være sponsing fra Hedmark fylkeskommunene får ungdommene gratis frukt eller smoothie kl. 19 på klubbkveldene.

Åpningstider

Ungdomsklubben er åpen kl. 14.30-21 hver mandag og onsdag samt en fredag i måneden i skoleåret. Tilbudet er for ungdommer fra 8. klasse til 19 år og er gratis og rusfritt. Det er juleferie på klubben fra og med 19. desember til og med 5. januar.

Ungdomsklubben har egen facebookside der de legger ut aktuell informasjon. Gå inn på lenken til høyre og lik siden! Og hvis du ikke har likt Trysil kommunes hovedside på Facebook - gå inn og lik den også!

Sist oppdatert: 29.11.2019 15:14:41