Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Ny sesong på ungdomsklubben

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.01.2021 09:20:00
Smoothies

Ungdomsklubben starter opp igjen i lokalene på Trysil ungdomsskole mandag 18. januar hvis koronarestriksjonene tillater det.

​I uke 1 var ungdomsklubben stengt, i uke 2 og 3 er den digital. Vi håper å se ungdommene våre igjen 25. januar. 

I uke 2 og 3 vil de voksne på klubben være tilgjengelige på ungdomsklubbens sosiale medier i klubbens åpningstid. Det vil si mandag, onsdag og fredag i uke 2 og mandag og onsdag i uke 3 kl. 14.30-21. Ungdommene kan da chatte med de voksne i tillegg til at det vil bli konkurranser og digitale aktiviteter disse kveldene.

Åpner 25. januar?

Hvis smittevern og koronarestriksjoner tillater det, åpner klubben for fysisk frammøte mandag 25. januar. Og så blir det klubb på mandager, onsdager og én fredag i måneden. Hver kveld deles i to økter:

  • Kl. 14.30-17.30
  • Kl. 18-21

To grupper med 20 ungdommer på hver kan delta på hver økt. Ei gruppe er i kantina, den andre på tv-rommet og i gymsalen. Mellom øktene rengjør de ansatte overflater og utstyr som er brukt. Det er 2-3 ansatte på jobb hver klubbkveld.

Smittevernregler

Inne på klubben skal smittevernreglene som Folkehelseinstituttet anbefaler, følges. Alle skal være nøye med håndvask og holde minst en meters avstand. Syke ungdommer kan ikke komme på klubben. Det gjelder selv om de bare har svært milde luftveissymptomer og tegn på sykdom.

Fredagsåpent

Ungdomsklubben er åpen disse fredagene vårene 2021:

  • 12. februar
  • 12. mars
  • 9. april
  • 7. mai
  • 4. juni

Middag og frukt

Det blir salg av middag kl. 15.30-17. De som melder seg på den første økta og ønsker å kjøpe middag, må gi beskjed om det slik at vi får laget mat. Kl. 19 er det gratis frukt eller smoothie til alle.

Aktiviteter

Aktivitetene på klubben blir de vanlige, men selvsagt tilpasset smittevernreglene. Følg med på klubbens facebookside eller Snap for å se hva som skjer.

Påmelding

Du kan melde deg på de ulike øktene og rommene på ungdomsklubbens Spond (Trysil ungdomsklubb). For å bli med i gruppa, må du laste ned spond-appen og skrive inn gruppekoden FWTRU.

Vi ønsker alle ungdommer fra 8. klasse til og med 19 år velkommen tilbake på ungdomsklubben!

 Mer informasjon ‭[2]‬

 Mer informasjon ‭[1]‬

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 14.01.2021 09:18:47