Trysil skolekorps varmet opp hos kommuneoverlegen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 15.05.2020 08:21:45
Trysil skolekorps

​Trysil skolekorps sin minikonsert var en av de beste 40-årsgavene hun fikk, sier kommuneoverlege Hanna Rydløv.

Foto: Marthe Lindstad

​Trysil skolekorps har hatt generalprøve før 17. mai - i form av en minikonsert for kommuneoverlege Hanna Rydløv.

​- Vi slo to fluer i en smekk på 14. mai. Vi hadde generalprøve før 17. mai og holdt en overraskelseskonsert utenfor huset til kommuneoverlege Hanna, sier Marthe Lindstad i korpset.

God jobb

Alle i skolekorpset synes at Hanna har gjort en flott jobb i denne utfordrende koronatida. Derfor ønsket de å gjøre litt stas på henne.

- Vi allierte oss med mannen hennes så vi var sikre på at hun var hjemme. Torsdag ettermiddag marsjerte korpset akkompagnert av trommer fra Trysilelva Camping til huset til Hanna. Underveis kom folk kom ut og vinket. De satte tydelig pris på levende korpsmusikk i nabolaget, sier Marthe.

Musikk og sang

Vel framme ved hagen til Hanna spilte de tre låter og sang bursdagssangen siden Hanna fylte 40 år for noen dager siden.

- Hanna ble både overrasket og glad. Hun syntes at korpset spilte bra og at de holdt perfekt avstand under oppstillingen. Og korpset syntes det var gøy å spille ute blant folk og å få hyllet Hanna med egen minikonsert, sier Marthe.

Takk, takk, takk!

Etter konserten takket Hanna slik:

- Det er vanskelig å sette ord på det musikk gjør med oss, men jeg vil at dere skal vite at det føltes veldig spesielt at dere valgte å legge generalprøven hos meg. Jeg fikk tårer i øynene. Dette var en stor overraskelse. Som innflyttet trysling er jeg veldig stolt av varmen som er her. Takk, takk, takk! Tenk å få en egen minikonsert. Jeg tror nok det var en av de beste gavene.

17. mai neste

- Etter konserten hadde vi trekning på korpsets eget øvingslotteri der premiene var gavekort på pizza og softis kjøpt hos lokale restauranter. Nå gleder Trysil skolekorps seg til å ta på seg uniformen og spre litt 17. mai-stemning på søndag. Hvor og når de spiller er hemmelig for å unngå samling av folk. Men lytt gjerne etter oss og vink fra der du er, sier Marthe.

Trysil skolekorpsTrysil skolekorpsTrysil skolekorpsTrysil skolekorps

Sist oppdatert: 15.05.2020 08:39:04