Trysil på 6. plass i Facebook-NM for kommuner

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 21.06.2016 19:58:10
Grete Myrvold Rydje og Ramona Nordnes

​Trysil kommunes nettredaksjon består av Grete Myrvold Rydje og Ramona Nordnes.

Foto: Beathe H. Sande, Trysil kommune

​Trysil kommune kom på 6. plass i Facebook-NM for kommuner og ble beste kommune i Hedmark. Moro!

​Det er I all offentlighet som står bak kåringa der 365 kommuner, 18 fylkeskommuner og 13 bydeler i Oslo deltok.

Tre kategorier

Alf Tore Meling i I all offentlighet har fulgt alle disse facebooksidene fra 23. mai til 17. juni og kåret topp 50 i tre kategorier; engasjement på facebooksiden, antall facebooklikere og andel facebooklikere målt i forhold til antall innbyggere.

Stort engasjement

Det var i kategorien engasjement på facebooksiden Trysil kom på 6. plass. Vi i nettredaksjonen takker alle som følger oss, klikker liker, legger inn kommentarer og deler innleggene våre! Fortsett med det og gjerne i enda større omfang. For å nå opp i de andre kategoriene ønsker vi sjølsagt at enda flere klikker liker på sjølve facebooksiden vår også.

Uformelt mesterskap

- Konkurranse er både moro og nyttig. Hensikten med dette vennskapelige og uformelle norgesmesterskapet er ene og alene å glede, synliggjøre og inspirere. Bak alle tallene og rangeringene ligger det masse spennende og nyttig kunnskap, skriver Alf Tore Meling.

Hele kåringen finner du til høyre.

Sist oppdatert: 22.06.2016 12:52:02