Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Trønderbilene kjører lokalbussene i Trysil fra 1. juli

To hvite busser

​Trønderbilene kjører skoleruter og andre lokalruter i og til og fra Trysil de neste 10 åra.

Foto: Atle B. Barbakken, Trønderbilene

​Fra 1. juli er det Trønderbilene som kjører skole- og lokalrutene til og fra og i Trysil.

Etter anbudsrunde valgte Hedmark trafikk FKF ​Trønderbilene til å kjøre skole- og lokalrutene i Østerdalen fra Elverum og Trysil i sør til Tynset og Os i nord de neste 10 åra.

Sommerruter

Fra de overtar 1. juli blir det for eksempel seks avganger fra Trysil til Elverum daglig og fem avganger fra Elverum til Trysil - to av dem går helt til Femund. Fra skolestart økes antall avganger til sju hver veg.

Rutetabeller

Rutetabellene for hele Østerdalen finner du til høyre. Dobbeltklikk på ruta du er interessert i, for å se avgangstider og stoppesteder.

Hedmark-kontor

Trønderbilene som har hovedsete i Trondheim, har nå eget Hedmark-kontor på Tynset. Det er åpent på hverdager kl 6-17. Du når dem på tlf 915 48 825 og post.hedmark@tronderbilene.no

Internett og høyttaleropplesing

Ifølge Hedmark trafikk har alle de nye bussene godkjente sikkerhetsbelter og gratis internett. I tillegg er de universelt utformet med høyttaleropplesning og leselig holdeplassinformasjon inne i bussen. Alle bussene har betalingsterminal som gjør det enkelt å reise selv uten kontanter.

Endringer

- Noen elever vil fra skolestart til høsten få endret transportmiddel fra drosje til buss eller motsatt. Mer informasjon om transporttilbud fås ved henvendelse til skolene i uke 33. De som blir henvist til drosje, blir kontaktet av transportør med avklaring om hentetid, skriver Hedmark trafikk i et brev til skolene.

 

 

 

Sist oppdatert: 11.02.2016 15:54:25