Talentstipend til Emilie Stahl Carlsen

Portrettbilde av ung kvinne med langt hår og svart genser

​Emilie Stahl Carlsen.

Copyright: www.emiliestahlcarlsen.com

Designer Emilie Stahl Carlsen fra Trysil får 25 000 kroner i talentstipend fra Sparebanken Hedmark. Trysil kommune gratulerer!

​Emilie Stahl Carlsen har bachelor i produktdesign og årsstudium i tekstil ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har master i produktdesign som neste mål. Se noen av produktene hennes på hjemmesida hennes til høyre.

2 millioner kroner

Sparebanken Hedmark deler ut sitt talentstipend for første gang i år. Det er to klasser; individuelle idretter og kunst og kultur. 63 unge fra Hedmark og Oppland får i alt to millioner kroner i stipend. Hvem de er, ser du i dokument til høyre.

Stolthet og forbilder

- Hensikten med Sparebanken Hedmarks talentstipend er å bidra til at ungdom innen individuelle idretter, kunst og kultur får utvikle sitt talent. Vi ønsker å bidra til stolthet rundt enkeltprestasjoner, utvikle gode forbilder og gi positive assosiasjoner til regionen. Jeg håper at alle mottakerne nå kan realisere noen av sine planer, sier administrerende direktør Richard Heiberg.

Talentfest

Stipendene blir delt ut på Sparebanken Hedmarks talentfest i Hamar kulturhus lørdag 25. oktober kl 18. Banken ønsker å gi alle disse flotte, unge talentene velfortjent oppmerksomhet og håper du vil være med og hedre dem. På talentfesten blir det stipendutdeling og variert underholdning. Programledere er Siri Kval Ødegård og Pål Gordon Nilsen.

Påmelding

Arrangementet er gratis og åpent for alle. For å kunne reservere plasser, trenger banken oversikt over hvem som kommer. Lenke til påmelding finner du i invitasjonen til høyre. Ordførere og kultursjefer i kommunene er spesielt invitert.

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:23:37