Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Tusen takk for Ull & omtanke-lapper

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 31.07.2017 09:57:56
Ull & omtanke-teppe

​Frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen sendte lapper til 9,5 Ull & omtanke-teppe før hun tok ferie. Tusen takk til ivrige strikkere i Trysil!

Foto: Ull & omtanke Hedmark

​Frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen takker alle som strikker lapper til Ull & omtanke-tepper.

​Før hun tok sommerferie kunne hun levere ikke mindre enn 1 421 lapper til Ull & omtanke Hedmark.

Varmende tepper

Det er lapper nok til 9,5 Ull & omtanke-tepper. Noen leverer lapper på frivilligsentralen uten å legge med en lapp med navnet sitt på, så Ester har ikke full oversikt over alle bidragsytere. Men noen ekstra ivrige kjenner hun til, og dem takker hun spesielt.

Ekstra takk

Det er Gunvor Johansen, Ingebjørg Rismoen, Gerd Bernts Grønland, Marit Bjørnersen, Ella Nordal, Marie Kvebæk, personalet i Gamlevegen og på Hagebæk og de som har strikket lapper på frivilligsentralen. 

Lapper og garn

- Det er fint om alle som leverer lapper heretter, oppgir navnet sitt slik at alle blir registrert, sier Ester og minner om at om du ikke strikker selv, eller har mye restegarn liggende, kan du bidra med ullgarn som passer til pinne 5.

Ull & omtanke

Ull & omtanke er et landsomfattende dugnadsprosjekt. Tanken er at alle kan klare å strikke en lapp eller to eller ti – og hver lapp er en lapp nærmere et flott og varmende pledd. Lappeteppene gis til kreftpasienter med ønske om å gjøre hverdagen under behandling litt bedre. Det er vanskelig å tro annet enn at et pledd strikket av omtenksomme hoder og hjerter over hele landet kan være til trøst når livet er tøft, skriver Ull & omtanke Hedmark på sine hjemmesider.

Lappene

Vil du bidra, legger du opp ni masker i ullgarn på pinne 5, strikker 21 cm rettstrikk, feller av og fester trådene.

Nominasjon

Kjenner du noen i Hedmark som trenger et Ull & omtanke-teppe, kan du kontakte Ull & omtanke Hedmark på e-post eller på skjemaet på facebooksida deres.

Sist oppdatert: 31.07.2017 10:22:32