Studiestart på Campus Trysil

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 28.08.2018 15:00:00
Anett March, Heidi Irene Ringsrød, Hege Tollefsen og Bjørn Helge Kristiansen

​Anett March, Heidi Irene Ringsrød, Hege Tollefsen og Bjørn Helge Kristiansen er fire av høstens elever.

Foto: Line Menes, Trysil kommune

Rundt 20 studenter er nå i gang med sine studier ved Campus Trysil. En rekke dagskurs tilbys også i høst.

​Næringskonsulent Line Menes har ønsket velkommen til høstens studenter:

- I uke 35 var det oppstart for helt nye og tidligere studenter. Disse følger forelesningene ved Høgskolen i Innlandet, avdeling Rena. Unntaket er en student som følger lærerutdanningen i Telemark.

Spent gjeng

- Det var en spent gjeng som møtte til studiestart. I dag har Campus Trysil studenter fra både Trysil og andre kommuner, som ser mulighetene til å kunne kombinere jobb og studier, forteller Line.

Mest populært

Studietilbud fra Høgskolen i Innlandet, avdeling Rena er mest populære. De tilbyr både organisasjonsfag og økonomi.

Lokalt studiested

- Muligheten til å studere lokalt og kombinere studier og jobb, samt fornøyde studenter gjør at Campus Trysil med de studietilbudene vi tilbyr, blir mer og mer populære. Tilbakemeldingene tilsier at det er et behov for dette tilbudet her, sier Line.

Studiene

Studiesenteret.no finner du en oversikt over de høgskolene som tilbyr samlingsbaserte nettstudier. Det er også her du søker studieplass. Enkelte andre fag, emner kan ha andre frister og oppstartdatoer enn de tradisjonelle studiene.

I høst tilbys disse kursene på Campus Trysil:

• Offentlighetsloven: Heldagskurs 3. oktober 2018
  • Forvaltningsloven: Heldagskurs 10. oktober 2018
  • Prosjektlederkurs:
    Dag 1: 4. oktober2018
    Dag 2: 18. oktober 2018
  • Grunnkurs i arbeidsmiljø/ 40-timers HMS kurs:
    10.-11. oktober 2018
    7.-8. november 2018
  • HMS for ledere: Heldagskurs 15. november 2018

Mer informasjon om disse kursene med søknadsfrister vil bli publisert på vår hjemmeside.

Til høyre finner du lenka til facebooksiden til Campus Trysil som også blir oppdatert med studietilbud og kurs, samt søknadsfrister og hvor man må søke.

Sist oppdatert: 28.08.2018 15:04:45