Gratis strøsand til pensjonister

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 08.01.2021 12:10:00
Strøsandkasse

​Sandkassa som pensjonister kan hente sand i, er plassert innenfor bommen ved kommunens kaldtlager i Vestsidevegen 74 vis-à-vis Trysil Dyreklinikk.

Foto: Atle Fredheim, Trysil kommune

​Pensjonister er velkomne til å hente gratis strøsand fra kommunens sandkasse i Mosanden næringspark.

Sandkassa står innenfor bommen nord for kommunens røde lagerbygg i Vestsidevegen 74 - det vil si nord for gjenvinningsstasjonen og på andre sida av vegen litt sør for Trysil Dyreklinikk.

Ta med spade

Fagansvarlig veg, Weronica Snerten, understreker at bare pensjonister får gratis sand av kommunen. Andre kan hente for dem, men de som henter, må selv ha med noe å måke opp sanden med og noe å ha den i.

Tom kasse

Weronica vil gjerne ha beskjed når det begynner å bli lite sand i kassa og ber om forståelse for at kassa kan være tom for sand fra tid til annen da folkene hennes ofte har andre oppgaver som må prioriteres.

Sist oppdatert: 08.01.2021 12:10:35