Stengte veger på grunn av flommen

Asfaltveg med vann i der to biler passerer hverandre

​Flendalsvegen er fortsatt åpen for trafikk.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

To nye veger er helt eller delvis stengt. Det gjelder Vestsidevegen og Flendalsvegen.

Flendalsvegen er fortsatt åpen i et felt, og Vestsidevegen er enn så lenge åpen for de som bor der.

Fylkesveg 26 ved Nybergsund

Vegen cirka en kilometer sør for Nybergsund ved Kristoffers er stengt. Omkjøringsmuligheter er riksveg 25 til Midtskogsberget og så fylkesveg om Rysjølia til Lutnes, eller riksveg 25 til Østby og så fylkesveg om Galåsen til Plassen.

Fylkesveg 564 ved Grønnæss

Kl 19 mandag 26. mai meldte Mesta at vannet i fylkesvegen ved Grønnæss i Plassen er 16 cm dypt. Det er ikke nødvendig å stenge vegen, mener Mesta. De måler på nytt tirsdag morgen og melder fra til kommunen dersom det er noen endring.

Fylkesveg 581 ved Sennsjøvika

Vegvesenet har stengt fylkesveg 581, Sennsjøvegen, ved Sennsjøvika i Nordre Trysil på grunn av flom.

Vegmeldinger

​Vegvesenet skal varsle sine stenginger på lenken Vegmeldinger fra vegvesenet til høyre. De har ingen rapporteringsplikt til kommunens flomberedskapsgruppe, så det er ikke sikkert at vi får rask beskjed hvis fylkesveger eller riksveger stenges.

Kommunale veger

De kommunale vegene som er stengt nå, er ifølge teknisk sjef Hans Martin Aas:

• vegen til Sætregrenda på vestsida av elva i Nybergsund
  • Vestsidevegen sør for industriområdet
  • Vestsidevegen fra Kiwi Trysilfjellet til planteskolen. Beboere får lov til å kjøre der inntil videre, men vegen er stengt for alle andre.
  • deler av Granlysvingen

Har du vegmeldinger - kontakt oss for kommunale veger eller vegvesenet for fylkesveger og riksveger. Du finner numrene under beredskapstelefoner øverst til høyre.

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:23:07