Status veger og vassdrag

Brunsdalsbekken

​Sennsjøvegen ved Brunsdalsbekken.

Foto: Grete Myrvold Rydje

​NVE rapporterer at Trysilelva nå er på retur. Ljøra er fortsatt stor ved Ljørdalen sentrum og sørover.

Vegstatus 19. mai kl 15.30:

Gjenåpnede veger

• Skjærhollavegen er gjenåpnet.
  • Rabbkjølvegen er gjenåpnet.
  • Tøråsvegen er gjenåpnet.

Stengte veger

• Vestsidevegen er stengt mellom nummer 98 og 99 på grunn av høy vannstand i Trysilelva.
  • Østsidevegen i Ljørdalen er stengt fra og med nummer 854 til og med 876, der noen boliger er uten vegforbindelse.
  • Sennsjøvegen er nå stengt på to steder, ved kommunegrensa og der Brunsdalsbekken går under vegen. Mesta er informert om situasjonen og vil gjøre utbedringer, men prioriterer fylkesveg 26 mellom Jordet og Engerdal.

Trysilelva

NVE rapporterer at Trysilelva nå er på retur.

Ljøra

Ljøra er stor ved Ljørdalen sentrum og sørover, men vi forventer nå at den vil synke. Videre utvikling vil være avhengig av temperatur.

Husk å tilpasse hastigheten etter kjøreforholdene ved skader på veg, ikke ta sjanser og respekter skilt, sperringer og markeringer.

Sist oppdatert: 19.05.2017 15:37:46