Solveig og Ruth får frivillighetsprisen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 04.12.2017 11:22:46
Solveig Skjærstad og Ruth Blixt

​Det blir både smil og glede, sang og musikk når Solveig Skjærstad og Ruth Blixt får frivillighetsprisen i en enkel seremoni på Sønsthagen 5. desember kl. 14.

Foto: Siv C. Bekkvang Stengrundet, Trysil kommune

​Tirsdag 5. desember kl. 14 får Solveig Skjærstad og Ruth Blixt overrakt Trysil kommunes frivillighetspris 2017.

​Det skjer på Sønsthagen i Skredderbakken 8 A. Og det er varaordfører Knut Løken som har den store gleden av å overrekke prisen til de to blide, hjertegode sangfuglene.

Velkommen

Frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen har nok noen overraskelser på lur til prisvinnerne også. Og når både prisvinnerne og prisutdeleren er så glade i sang og musikk, ja, så blir det ratt litt av det også.

- Velkommen til alle som har lyst til å dele øyeblikket med Solveig og Ruth, sier Ester.

Sist oppdatert: 06.12.2017 00:54:53