Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Nyheter

Bildeauksjon for mindreårige flyktninger i Trysil

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.11.2016 12:51:10
Flyktningbarn i barnehage

​Vusal Orucovs bilde av flyktningbarn i barnehage er ett av bildene på auksjonen.

​Shokkin Group Norge auksjonerer bort alle bildene som var utstilt på Cafe Rialto for å kjøpe små gaver til enslige, mindreårige flyktninger i Trysil.

​Vil du kjøpe en helt spesiell julegave som gleder flere i år? spør Marit Moberg i Shokkin Group Norge som i samarbeid med andre ungdomsorganisasjoner fra fem forskjellige land i Europa har hatt en bildeutstilling hengende på Café Rialto i Trysil. Moberg skriver:

Fra hjemlandene

Alle bildene i utstillingen er tatt i de aktuelle hjemlandene til deltagerne på prosjektet, henholdsvis Georgia, Aserbajdsjan, Tsjekkia, Estland, Danmark og Norge. Hvert land har fokusert på en spesifikk kulturell eller sosial problemstilling fra deres egne land, som de har presentert gjennom bildene, og noen land har også fokusert på mulige løsninger.

En liten forskjell

Vi vil gjerne fortelle en annerledes historie gjennom våre bilder - og vi vil gjerne at de skal gjøre en liten forskjell. Derfor har vi sammen bestemt at vi har lyst til å auksjonere bort bildene våre, og at pengene skal gå til å kjøpe noen små, nyttige gaver til beboerne avdelingen for enslige mindreårige flyktninger i Trysil.

Aktiviteter

Beboerne ønsker seg utstyr til forskjellige aktiviteter de kan bruke på sin avdeling. For eksempel fotballer, volleyballutstyr, krokett, spillebord, brettspill, malingsutstyr og andre sosiale ting de kan bruke til å holde seg aktive sammen.

Fra 50 kroner

Har du lyst til å hjelpe de mindreårige flyktningene i Trysil samtidig som du kan få et kult bilde til deg selv eller en du kjenner? Legg inn bud under det bildet du ønsker deg på lenken til høyre. Budene starter på 50 kroner. Auksjonen avsluttes 15. desember.

Sist oppdatert: 16.12.2016 00:51:39