Scandinavian Mountains med egen hjemmeside

Fly over vinterkledt fjellskog

​Scandinavian Mountains består av Trysil, Engerdal, Sälen-Malung og Idre. Nå bygger de flyplass.

​I desember 2017 åpner flyplassen ved Rörbäcksnäs. Nå har Scandinavian Mountains fått egen hjemmeside.

Verdensdestinasjonen Scandinavian Mountains omfatter kommunene Trysil, Engerdal, Sälen-Malung og Idre.

Ettertraktet

Området vårt er ettertraktet. Til sammen har de fire kommunene 100 000 kommersielle senger. Hvert år har de 6 400 000 gjestedøgn og 3 300 000 skidager. Også i barmarksesongen øker besøket stadig.

Harmoni

Muligheten for vekst fins i utlandet. Derfor er flyplassen nødvendig, heter det på hjemmesida til Scandinavian Mountains.

- Vi tenker langsiktig og holdbart, vårt fjellmiljø er vår framtid. Her skal vi utvikle vår basisnæring i harmoni med framtiden, står det.

Sist oppdatert: 21.03.2015 14:47:40