Sølv til Tryvis-kokkene

Elever og lærere oppstilt i to rekker. Elevene i kokkeklær.

​Kokkeklassen på Trysil videregående skole:
Foran fra venstre: Dylan Agha Hamma, Loma, Kristoffer Westad, Ane Torine Myrhaug
Bæra og rektor Liv Johanne Næsheim
Bak fra venstre: Lærer Hans-Jørgen Sørensen, Angelo Ostrowski, Hans Roger
Nysted Østerhaug, lærer Ann-Cathrin Standal, Joakim Kristiansen og Eirik Jota.

Foto: Harald Østmoe, Trysil videregående skole

Kokkelaget fra Trysil videregående skole tok sølv i kokkemesterskapet på Østlandske Storhusholdnings messe på Hamar i slutten av oktober. Fredag 8. november kan du få smake på sølvmenyen.

Den serveres i restauranten på Trysil videregående skole fredag 8. november kl 12, opplyser avdelingsleder Harald Østmoe.

Sølvmenyen

Menyen består av:

• Forrett: Fisketrio
    Sik fra Femund Fisk, Elgå: Fiskedrops med fennikel og anis, fiskefjell med fjellbjørk og fisk krydret med kanel. Serveres med glaserte gulrøtter, agurk med hollandaisedip, dillsmør og den tradisjonelle trysilstompen.
  • Hovedrett: Farsert indrefilet av storfe
    Indrefilet fylt med svinefarse, Skardfjell geitost fra Bryn Gardsmeieri, soppstuing, sprøstekte og friterte rødbeter og neper, sjysaus og friterte poteter.

Bordbestilling

Kuvertprisen er 160 kroner. Du bestiller bord på tlf 62 44 88 00 eller e-post trysilvgs@hedmark.org. Det er begrenset antall plasser, så ikke vent for lenge!

Kokkemesterskapet

​Fem lag fra videregående skoler i Hedmark og Oppland deltok i kokkemesterskapet. Raufoss vant. Trysils sølvlag besto av Ane Torine Myrhaug Bæra, Eirik Jota, Hans Roger Nysted Østerhaug og Angelo Ostrowski. Men hele kokkeklassen deler på æren siden alle var med og utviklet og forberedte menyen. Trysil kommune gratulerer med prestasjonen!

Sist oppdatert: 16.03.2015 06:39:48