Ros og julestjerne til IKT-folka våre

To unge menn med julestjerne i fanget og pcer på pulten bak

​Lærling Oskar Martinsen og IKT-konsulent Emil Kvilten er to av fem ansatte på IKT-
avdelingen i Trysil kommune.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

De fem ansatte på IKT-avdelingen i Trysil kommune har fått velfortjent ros og ei julestjerne attpå fra små og store på Jordet skole.

- I dag var Emil Kvilten fra IKT her og hjalp oss. Da passet vi på å overrekke en julestjerne til han og de andre på IKT-avdelingen. Vi er nemlig veldig fornøyde med dem! De handler raskt når vi henvender oss til dem, enten de hjelper oss fra der de sitter, eller de hiver seg i bilen og kommer hit, sier lærer Marianne Lund.

Og det stopper ikke der:

- De er blide og hyggelige, og de er meget dyktige! Så vi synes de fortjener en blomst og gjerne litt offentlig ros på kommunens hjemmeside, sier Lund.

Vi bidrar gjerne til å rose IKT-folka våre, vi. De fem er Jan De Doncker, Odd Gaute Grøndalen, Solveig Bekkely Støkket, Emil Kvilten og Oskar Martinsen.

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:23:45