Rådhuset er åpent for publikum

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 02.06.2020 09:19:12
Tryil rådhus

​Trysil rådhus er åpent for publikum tirsdag, onsdag og fredag kl. 9-15.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Trysil rådhus er nå åpent tre dager i uka; tirsdag, onsdag og fredag kl. 9-15.

- Av smittevernhensyn har vi strengere regler enn tidligere. Folk må møte på servicetorget og vente der til de blir hentet av saksbehandler, sier avdelingsleder for kommunikasjonsavdelingen Harald Nyberg.

Maks fem

Det er ikke tillatt med mer enn fem besøkende inne på servicetorget om gangen.

- Vi ber folk i størst mulig grad avtale tid med saksbehandler på forhånd. Meld fra i skranken når dere har kommet og gi beskjed om hvem dere har avtale med. De som kommer uanmeldt, må også henvende seg i skranken ved inngangen. Personalet der vil så ringe saksbehandler for å høre om vedkommende har ledig tid og kan ta imot besøk, sier Harald.

Digitale møter

Vi oppfordrer fortsatt til at flest mulig møter med publikum gjennomføres digitalt.

- Ved fysiske møter gjelder regler for avstand mellom deltakerne og øvrige smittevernregler, sier Harald og minner om de grunnleggende:

• Er du syk – hold deg hjemme.
  • Hold avstand på minst en meter.
  • Vask hendene dine ofte.

Karantene

- Personer som kommer fra utlandet og som ikke har vært 10 dager i karantene i Norge først, skal selvfølgelig ikke oppsøke rådhuset. De vil bli avvist, sier Harald.

Sist oppdatert: 02.06.2020 10:03:44