Ordføreren oppsummerer flomsituasjonen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 18.05.2017 23:15:00
Erik Sletten ved flomstenen

​- Vi er heldigvis 2,5 meter unna 1995-nivå, sier ordfører Erik Sletten.

Foto: Jan Sævig, Trysil kommune

​Det er flere stengte veger i kommunen vår i kveld, men vi har håp om at det kulminerer selv om det er meldt varme framover.

Ordfører Erik Sletten oppsummerer:

- Klokka er nå 23, og heldigvis har det sluttet å regne. Vi mener vi har god oversikt på utviklingen og å ha god kontroll innen hjemmetjenesten, og de som ellers har behov for hjelp.

Det er nå flere stengte veger. Fylkesveg 26 er stengt like sør for Rømoen - nord for Bittermarkvegen. Vegen opp til Sennsjøen er stengt ved Eidet gård. Ellers er Stenersætervegen og Tøråsvegen ved Grønnsjøen stengt, samt Rabbkjølvegen.

Vannet stiger fremdeles noe i Flena og Ljøra. I og med at det har sluttet å regne, så har vi håp om at det kulminerer, men der er fremdeles meldt om varme dager framover.

Kommunen tar tak og reparer de kommunale vegene så snart det er mulig og Mesta tar hånd om fylkesvegene.

Nødetaten er varslet om situasjonen.

Sist oppdatert: 18.05.2017 23:16:10